RESTADIGITAL TUOTTEET

ANDROID JA IOS SOVELLUS ( APP)

Teknologia on kokonaan vallannut elämämme viimeisen vuosikymmenen aikana, ja se mene nopeammin kuin olisimme koskaan voineet kuvitella. Matkapuhelimilla on tällä hetkellä ja tulevaisuudessa suurempia rooleja kiireisessä ja arkisessa elämässämme. Nyt on tullut apana hoita melkein kaikkea puhelimella ja se on tärkein työkalu pysyäkseen maailman kanssa.

Kuka tahansa kun surffata Internetissä ja etsi läheisiä ravintoloita tai halua tilata suosikkiruokansa online, tärkein asia, mitä se tarvitse, on matkapuhelin ja tietysti sovellus, jonka avulla homma hoituu napparasti.

Yli 95% asiakkaista käyttää matkapuhelin etsimään minkä tahansa ravintola verkkosivustot tai tilaamaan ruokaa Online ja jopa varaamaan pöydän tai voivat vain tiedustella. Nykyään useimmista ravintoloista puuttuu käyttäjäystävällinen ja näyttävä ja mobiiliystävälliset verkkosivustot tai App.

Resta Digital on täysin omistautunut parhaan laadun sovelluksille ja verkkosivustoille, jotka toimivat todella sujuvasti, ovat täysin reagoivia, käyttäjäystävällisiä ja häiriöttömiä. Pysymme ajan mukana ja käytämme uusinta tekniikkaa tarjotaksemme asiakkaillemme tehokkaimmat tulokset.

  • IOS SOVELLUS ( APPS)
  • ANDROID SOVELLUS ( APPS)
  • WEB SOVELLUS

DIGITAALISET MENUT

Kosketusnäytö digitaalinen menu on jokaisen ravintolan tulevaisuus. Se tarjoaa asiakkaillesi vaivatonta kokemusta ja nosta ravintolojesi tasoa. Digitaalinen menu on myös kustannustehokas ratkaisu, helppokäyttöinen, muokattavissa sekunneissa ja toimii myös digitaalisena tilausratkaisuna. Resta Digital ymmärtää ravintolan todelliset tarpeet ja suunnittelee jokaisen projektin selkeästi saadakseen parhaan hyödyn käytettävissä olevista teknologisista. Hoidamme jokaisen ongelmasi, vastaamme kaikkiin kyselyihisi. Ota yhteyttä saadaksesi parhaat palvelut ravintolallesi. Suunnittelu, ja konsultointi on aina ilmaista meillä.

VERKOSIVU SUUNNITELTU

Verkkosivujen suunnittelu ei ole vähäisempää kuin taidetta, se edellyttää syväl ymmärrystä toimialasta, jolle sivusto suunnitellaan, liiketoiminnan tarpeista asiakkaiden tarpen ja niin edelleen ja niin edelleen.

Helppo ja sujuva navigointijärjestelmä, täysin mobiili reagoiva mobiilikäyttömahdollisuus, joka sopii suoraan kaikkiin laitteisiin, Admin alue tietojen muokkaamiseen tai muuhunkin muutosten tekemiseen, nopea hosting ( server) varmistaa, että käyttäjä saa verkkosivuston sivut auki sekunneissa kaikki ne ovat menestyksekkäästi ja kauniisti suunniteltu täydellisen verkkosivuston

Resta Digital käyttää uusinta tekniikkaa varmistaakseen, että asiakkaat saavat parhaan, houkuttelevimman, sujuvan ja turvallisen verkkosivuston yritykselleen. Ota yhteyttä saadaksesi parhaat palvelut ravintolallesi.

DIGITAALISET MAINOKSET JA MARKKINOINTI VIDEOT

Olemme kaikki tietoisia markkinointivideoiden ja opasteiden potentiaali mahdollisuudesta myynnin kasvuun. Se on yhtä tärkeä työkalu kaikille yrityksille, olipa kyse sitten kauppakeskuksista, ravintoloista tai kuntosaleista. Kaikki käyttävät niitä houkutellakseen asiakkaita selittämään tuotteitaan ja palveluitaan. Resta Digital aikoo tukea yritystäsi kaikenlaisissa markkinointi- ja SignAge-videomateriaaleissa.

  • SingnAge-videot
  • Markkinointivideot
  • 3D-selittävät videot
  • Tuote-esittely videot
  • Ota yhteyttä saadaksesi parhaan ratkaisun ravintolallesi.

ONLINE TILAUS- JA HALLINTA TYÖKALU

Resta Digital tarjoaa erilaisia työkaluja ja sovelluksia, joilla voi hallita yritystäsi sujuvasti, helposti ja turvallisesti - tilausten hallinta, varausten hallinta, sähköposti- ja tekstiviestien automatisointi jne.

Ota yhteyttä saadaksesi parhaat palvelut ravintolallesi.

Logo suunnittelu

SUUNNITELTU MUKAISESTI TYÖKALU.

Online Maksu- ja SMS-sovellusliittymien integrointi