Meistä

RestaDigital on yritys, joka on täysin omistautunut kehittämään edistyneimpiä teknisiä ratkaisuja hotelli- ja ravintola alalle. RestaDigital keskittyy täysin uuden ajan tekniikan ja kehitä tulevaisuuden parahaksi.

Me kaikki tiedämme, että tekniikka on ollut nopea, nopeampi kuin kukaan meistä voisi koskaan ajatella. Nykyään suurin osa hotellien ja ravintoloiden asiakkaista käyttää matkapuhelimia verkkosivustojen käyttämiseen tai muihin palvelu selamiseen.Matkapuhelinten käyttö on kasvanut voimakkaasti ja puhelimesta on tullut tärkeämpi kuin sulhonen. Nykyisessä mordernissa skenaariossa on erittäin tärkeää, että yritykset päivitetään uusimpiin ideoihin ja tekniikkaan sujuvalla ja helpolla navigoinnilla verkkosivusto. Ja myös helppokäyttöinen seuraavan sukupolven tarpeiden tyydyttämiseksi.

RestaDigital ymmärtää tulevaisuuden tarpeet ja markkinoiden haasteet. Kehitämme verkkosivuja ja sovelluksia huipputekniikalla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillesi käyttäjäystävällinen, ja turvallinen käyttökokemukseen.

Kuinka RestaDigital toimii.

RestaDigial-palvelun tarkoituksena on tukea ravintola-alan yrittäjiä, uusimmalla tekniikalla ja upeilla ideoilla. Uskomme, että nykyään tekniikalla on suuri rooli kaikenlaisen liiketoiminnan menestyksessä, ja kun puhumme ravintoloista, teknologian merkitys on enemmän. Verkko- tai sosiaalisen mediamarkkinoinnin kautta on helppo tavoittaa asiakkaat. tiedätkö? Monet asiakkaat tarkistavat verkkosivustosi nähtyään mainoksiasi. Jos sinulla on upea verkkosivusto ja App, se vetää asiakkaita ravintolaan.

RestaDigital Tuotteet

Tekniikka on kasvanut hurjaa nopeasti, se on muuttanut koko maailmaa muutamassa vuodessa. Älypuhelimista on tullut erittäin tärkeä nykyään ja älypuhelin pela tärkeää rooli elämässämme. Suurimman osan ajasta vietämme älypuhelimen ääressä. Se on työkalu ostoksille, ruoan tilaamisen, uutisen tai video katseluun jne. RestaDigital-tiimimme keskittyy enemmän matkapuhelimen käyttäjien sujuvuuteen, ja uskomme, että 90% asiakkaistasi ottaa sinuun yhteyttä verkkosivustolta tai sovelluksesta (APP) matkapuhelimen kautta. Luomme asiakaspotentiaalia ravintolallesi suunnittelemalla käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja ja sovelluksia. ( APP)